Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moralna odgovornost

Istraga protiv člana obitelji: Načelnik PUZ-a dao mandat na raspolaganje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Burušić, načelnik PUZ-a, iz moralnih je razloga dao svoj mandat na raspolaganje.

Podsjetimo, Ravnateljstvo policije izvijestilo je jučer kako je jedna osoba u bliskom srodstvu s načelnikom zagrebačke Policijske uprave osumnjičena za kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traga za njim JESTE LI GA MOŽDA VIDJELI? Lažnim potpisom i pečatom podigao gomilu novca Slika nije dostupna Iznio obranu u DORH-u Sina šefa zagrebačke policije pustili iz istražnog zatvora

>> Član obitelji šefa zagrebačke policije osumnjičen za prijevaru i krivotvorenje

Iako nije objavljeno u kakvom je srodstvu s načelnikom spomenuta osoba, danas su se iz MUP-a oglasili novim priopćenjem u kojem su prenijeli i reakciju Burušića.

Priopćenje, koje je potpisala Mirela Ban, voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću, prenosimo u cjelosti. Vezano za kriminalističko istraživanje koje je provela Uprava kriminalističke policije u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom nad više osoba zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznih djela prijevare i krivotvorenja isprave prenosimo reakciju načelnika Policijske uprave zagrebačke Gorana Burušića: Nakon saznanja da je jedan od osumnjičenih za kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave član moje najuže obitelji, unatoč činjenici da nisam znao niti na bilo koji način utjecao na kriminalističko istraživanje, svoj sam mandat, zbog moralne odgovornosti prema građanima i kolegama dao na raspolaganje glavnom ravnatelju policije i ministru unutarnjih poslova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene