Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa na otoku

Načelnik male otočne općine pokušao pregaziti predsjednika udruge, za sve je kriv novac: Udario ga autom, on pao na haubu...

Bruno Mišlov
Bruno Mišlov Foto: Cropix/Facebook
Dvojica muškaraca su se posvađala, a onda je jedan od njih sjeo u automobil i pokušao pregaziti drugoga.

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je u utorak oko 10 sati na otoku Ugljanu automobilom pokušao pregaziti 74-godišnjaka

"Sumnjiči ga se da je nakon verbalnog sukoba, a zbog ranije narušenog međusobnog odnosa s oštećenim, na kolniku sjeo u svoj automobil i pokrenuo ga dok se 74-godišnjak nalazio ispred vozila. Uslijed kontakta s vozilom 74-godišnjak je prvo pao na poklopac motora automobila, a nakon toga na kolnik i tom je prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede", objavila je policija, koja 29-godišnjaka sumnjiči za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, za koje zakon predviđa zatvorsku kaznu od šest mjeseci do pet godina. 

Pročitajte i ovo Policija Banja Luka Policija na nogama Filmska pljačka u susjedstvu: Podignuti helikopteri i dronovi, razbojnici ukrali milijun eura i nestali

Pročitajte i ovo Zračna luka Franjo Tuđman veliki poremećaj Zrakoplovi nisu mogli sletjeti u Zagreb: Preusmjereni na druge aerodrome

Liječnička pomoć ozlijeđenom starijem muškarcu pružena je u zadarskoj bolnici, a nakon zaprimljene dojave o događaju policijski su službenici na mjestu događaja proveli očevid. 

Doznaje se da je 29-godišnjak Bruno Mišlov, načelnik Općine Kali, a 74-godišnjak Dario Mišlov, predsjednik Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kali. Napadnuti Dario Mišlov otkrio je Hini da se s načelnikom općine verbalno sukobio na sastanku upravnog vijeća Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi nakon što mu je prigovorio da je darivateljima općina dala premalo novca za normalno funkcioniranje udruge.

"Na sve što sam mu rekao, on nije dao nijedan suvisli odgovor. Rekao mi je: Dosta si ti zla napravio meni i ovom selu i prekinuo sastanak", kaže oštećeni Mišlov.

Smatra da je u pozadini svega osobna netrpeljivost prema njemu jer nije glasao za načelnikovu nezavisnu listu, a zbog izgovorenih riječi, tražio ga je u uredu i želio objašnjenje.

"Rekao sam mu da je on moj načelnik i da to poštujem, a on mene ne poštuje kao stanovnika općine. Izjurio je iz ureda, ušao u auto, zaključao se i kada sam inzistirao da mi kaže koje sam ja to zlo napravio, dao je gas i srušio me. Svemu su svjedočili članovi udruge koji su bili na sastanku, oni su mi priskočili u pomoć, a načelnik je zaustavio auto, pogledao me i produžio dalje", prepričava Dario Mišlov.

Osumnjičeni načelnik općine nije bio dostupan za izjavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene