Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao 12-godišnjak

Na 'zebri' naletio na dječaka, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 12-godišnjak kada je na njega naletio automobil dok je dječak prelazio cestu na pješačkom prijelazu, priopćila je danas PU splitsko-dalmatinska.

Prometna se nesreća dogodila jučer oko 10 sati u Splitu na raskrižju Starčevićeve ulice i Put Glavičina, nedaleko Poljuda. Tamo je vozač (30) koji se nalazio za volanom teretnog vozila VW Caddy prednjim dijelom vozila udario dijete koje je prelazilo kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Pročitajte i ovo Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

>> Zaprešić: Djevojku zakačio vlak na stanici, teško je ozlijeđena

Tom je prilikom dvanaestogodišnjak zadobio teške i po život opasne ozlijede: potres mozga, otvoreni prijelom noge i krvarenje u mozgu zbog čega je hospitaliziran na Jedinici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split.

Liječnici se bore za njegov život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene