Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalan prelazak granice

Na rolama pokušao iz Hrvatske ući u Sloveniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici granične policije Varaždin prošli vikend ostali su zbunjeni neobičnim načinom pokušaja prolaska preko granice.

U subotu, oko 21.15 na raskrižju Zelene i Vinogradske ulice u Dubravi Križovljanskoj, neposredno uz državnu granicu, policija je zaustavila 33-godišnjeg državljana Turske.

Pročitajte i ovo Dnevni migranti ne mogu zbog gužvi na granici do posla - 6 PROBLEMI DNEVNIH MIGRANATA Što biste učinili da vam ljeti do posla svaki dan treba - nekoliko sati? "Ovo je ludnica, znamo i kasniti na posao..." Slika nije dostupna ZARADILI KAZNENU PRIJAVU Zar ljudi stvarno misle da će im to poći za rukom? Pokušali ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima

On je granicu pokušao prijeći vozeći se rolama, van graničnog prijelaza. Kako se radi o ilegalnom pokušaju prelaska granice, 33-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden sucu Prekršajnog suda u Varaždinu te je kažnjen novčanom kaznom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene