Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronađen automobil

U tijeku velika potraga za nestalim mladićem: Uključeni gotovo svi spasitelji, traže ga dronovima, plovilima, psima, helikopterima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS od ponedjeljka ujutro intezivno traga za mladićem koji je još u nedjelju nestao na području Peručkog jezera, potvrdio je Hini pročelnik splitskog HGSS-a Darko Gavrić.

Spasioce je jutros nešto poslije devet sati o nestanku mladića izvijestila policija nakon čega je organizirana potraga koju su tijekom jutra odrađivali na planinarskim stazama, a tijekom ranog popodneva su se koncentrirali na samo Peručko jezero.

Pročitajte i ovo Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana Sulejman Kadribašić Policija objavila detalje Jeste li ga vidjeli? Nestao umirovljenik u Zagrebu, bio je maskiran

Kako se doznaje, spasioci su pronašli mladićev automobil i to u mjestu Borkovići. U potragu su uključeni gotovo svi spasitelji i njihovi resursi, kao i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ).

"Na terenu su naša plovila, dronovi, potražni psi i helikopteri HRZ- a. Opsežna je potraga, veliki je broj ljudi na terenu, a sada radimo na tome da uključimo i ronioce. Sada smo se povukli s planinarskih staza i s razlogom smo se bazirali na Peručko jezero", kazao je Gavrić za Hinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene