Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon što je u srijedu u poslijepodnevnim satima kod Ugljana pronađeno prvo, u četvrtak je pronađeno i drugo žensko tijelo, javila je zadarska policija.


U četvrtak oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana pronađeno je drugo žensko tijelo.

Vezani članci Šime Mazić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zbog priče barbe Šime pustit ćete suzu: "Znam da će umrijeti, ali molim vas, nemojte da to bude sada" Kuća u kojoj je pronađeno mrtvo novorođenče (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja) Jezivo otkriće: Objavljeni rezultati obdukcije novorođenčeta iz kuće kod Varaždina, 28-godišnjakinja hospitalizirana

"Drugo tijelo pronađeno je danas oko 13 sati u moru. Pronašli su ga ljudi koji su tamo plovili. To je mjesto vrlo blizu otoka Karantun. Po svemu sudeći, radi se o dva povezana događaja", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

 

U tijeku su provjere u obližnjim mjestima iz kojih su žene mogle otići na kupanje. "Obje su bile u kupaćim kostimima, obje su žene srednje dobi i jače tjelesne građe. U moru su, prema prvim procjenama, više dana, možda čak i desetak dana", dodao je Žodan.

Nema prijavljenih nestanaka, zadarska policija će kontaktirati druge policijske postaje. "Lako je moguće da su se išle kupati na to područje pa su se utopile. Obdukcijom će biti utvrđena njihova dob, razlog smrti i točno vrijeme smrti. A tu je i naše istraživanje kojim će se utvrditi tko su te žene", kazao je Žodan.

Podsjetimo, prvo tijelo pronađeno je u srijedu oko 18 sati kod rta Karantun. Tijelo su oko 18 sati pronašli ribari. Bilo je odjeveno u kupaći kostim i u poodmaklom stanju raspadanja.