Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gorilo plovilo

FOTO: Gliser potpuno izgorio, Nijemcu opečena glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački turist lakše je ozlijeđen kada se zapalio gliser na kojem je bio s još četiri osobe.

Policija je dojavu o požaru koji je buknuo na gliseru u blizini Murtera, dobila nešto iza podneva, rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor. S lakšim tjelesnim ozljedama u ambulantu je primljen  60-godišnji vlasnik Klaus Krebber.

Pročitajte i ovo Ilustracija neopterećen bogatstvom Osvojio milijune na lutriji pa šokirao potezom: "Rekao je da želi nastaviti..." Izgorjela brodica u Ninskom zaljevu Opreza nikad dosta Na kupačicu naletio jet-ski i teško je ozlijedio, izgorio gliser

Zadobio je opekline ruke i glave te ga je talijanska brodica, koja se zatekla u blizini, prevezla u ambulantu u Murter. S njim su na plovilu bile još četiri osobe, ali u policiji nisu mogli potvrditi radi li se o njegovoj obitelji. Srećom, nitko drugi nije ozlijeđen. Požar su oko 13.45 ugasili vatrogasci, rekli je glasnogovornica.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je kako je požar buknuo na šestmetarskom gliseru oznake 66456-A pod njemačkom zastavom u Desetinama, uvali pokraj Murtera.

Dva člana posade prevezena su na njemačku brodicu, a ostala dva na brodicu 'Lavsa' murterske ispostave Šibenske lučke kapetanije, kojom se na mjesto nesreće nakon dojave o požaru dovezao kapetan Branko Rameša.

Vatra je po riječima očevidaca buknula iz gliserskog motora u kojem je bilo 150 litara benzina, kad je vlasnik otvorio poklopac jer mu motor nije htio upaliti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene