Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Plamen je zahvatio i automobile koji su bili parkirani u blizini, Renault Clio i Citroen Xsaru. Uzroci izbijanja požara još nisu poznati.


Noćas oko tri sata na Črnomercu je izbio požar na Toyoti RAV4, koja je u potpunosti izgorjela, objavila je zagrebačka policija.

Vezani članci Gorio automobil u Zagrebu (Foto: Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb) U Zagrebu opet gorjeli automobili, vatrogasci gasili požar na tri vozila i vozačima poručuju: ''Nabavite vatrogasni aparat i naučite ga koristiti'' Automobil u plamenu/ilustracija (Foto: Pixsell) Drama na autocesti: Kod Ivanje Reke u vožnji se zapalio auto, vatra je zahvatila i obližnju travu

U vrijeme izbijanja požara vozilo je bilo na parkiralištu u Kustošijskom vencu. Toyota, koja je imala bosanskohercegovačke oznake, u vlasništvu je 50-godišnjakinje. Plamen je zahvatio i automobile koji su bili parkirani u blizini, Renault Clio i Citroen Xsaru. 

Na mjesto događaja po dojavi su izašli vatrogasci, koji su ugasili požar. Policijski očevid još je u tijeku, a uzroci izbijanja požara još nisu poznati.