Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mustafa Hasetović, treći sudionik krvavog sukoba koji se u subotu navečer dogodio u Rovinju, a u kojemu su smrtno stradali supružnici Neven i Edina Lopac, umro je jučer oko 22 sata u pulskoj Općoj bolnici.


Njegovo tijelo prevezeno je na pulsku patologiju gdje će se po nalogu istražnog suca obaviti obdukcija

Vezani članci Eksplozija 50 godina opskrbljivala je obitelji energijom, a nestala je u samo nekoliko sekundi Eksplozije u tvornici Sloboda u Čačku VIDEO Paklena noć za građane Čačka, niz snažnih eksplozija iz vojne tvornice natjerao ih na bijeg: "Vrag je odnio šalu, sjeli smo u auto i bježi!"

Istarska i vukovarsko-srijemska policija intenzivno tragaju za nestalom nevjenčanom Mustafinom suprugom 34-godišnjom Đ. Đ. iz Županje, čiji je nestanak prijavila rodbina.

"Ove dvije policijske uprave provode šire izvide i intenzivno tragaju kako bi ušle u trag ženi čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 2. studenoga, u županjskoj policijskoj postaji", rekla je glasnogovornica Nataša Rogić. 

Neslužbeno se doznaje da je Mustafa Hasetović 34-godišnjoj Đ.Đ. u posljednje vrijeme prijetio zbog "patološke ljubomore". Istraga se nastavlja.