Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umro 'bombaš' iz Rovinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mustafa Hasetović, treći sudionik krvavog sukoba koji se u subotu navečer dogodio u Rovinju, a u kojemu su smrtno stradali supružnici Neven i Edina Lopac, umro je jučer oko 22 sata u pulskoj Općoj bolnici.

Njegovo tijelo prevezeno je na pulsku patologiju gdje će se po nalogu istražnog suca obaviti obdukcija

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Istarska i vukovarsko-srijemska policija intenzivno tragaju za nestalom nevjenčanom Mustafinom suprugom 34-godišnjom Đ. Đ. iz Županje, čiji je nestanak prijavila rodbina.

"Ove dvije policijske uprave provode šire izvide i intenzivno tragaju kako bi ušle u trag ženi čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 2. studenoga, u županjskoj policijskoj postaji", rekla je glasnogovornica Nataša Rogić. 

Neslužbeno se doznaje da je Mustafa Hasetović 34-godišnjoj Đ.Đ. u posljednje vrijeme prijetio zbog "patološke ljubomore". Istraga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene