Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE MOGLO BEZ TOGA

Muškarci u crnim majicama usred Knina izvikivali "Za dom spremni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz policije su izvijestili kako je oko 14:30 sati u kninsku policijsku postaju privedeno sedam osoba zbog kršenja javnog reda i mira te da je prekršajna obrada u tijeku.

Policija je u Kninu u subotu privela manju grupu muškaraca, koji su oko 14 i 15 sati na glavnoj kninskoj ulici, Ulici dr. Franje Tuđmana, nekoliko puta viknuli ustaški pozdrav "Za dom spremni". 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Prema riječima očevidaca, interventna policija stvorila se "u roku od minute", muškarce "strpala u maricu" i odvezla u policijsku postaju.

Muškarci su bili obučeni u crne majice, s natpisima neprimjerena sadržaja. Manji dio okupljenih negodovao je zbog policijskog postupka i tražili su "da ih puste".

Ispred kafića gdje se dogodio incident zadržalo se 10-ak interventnih policajaca.

Iz policije su službeno izvijestili kako je oko 14:30 u kninsku policijsku postaju privedeno sedam osoba zbog kršenja javnog reda i mira te da je prekršajna obrada u tijeku.

Muškarci su sprovedeni na Prekršajni sud u Šibenik, a prijeti im 30 dana zatvorske kazne. (D.B./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene