Na Jadranskoj magistrali u Omišu ubijen je muškarac, policija privela 28-godišnjeg muškarca

Galerija


U Omišu se, nešto prije 14 sati, dogodilo ubojstvo. Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet ubijen je muškarac.

Vezani članci Prometni problemi Omiša - 3 Stanovnici Omiša mogu odahnuti, iz drugog pokušaja uspio servis mosta preko Cetine: "Alternativni pravci bili su neizdrživi" Ante Mikulić - 1 Muškarac odlučio pokloniti svoj automobil siromašnoj obitelji: "Započeo sam jednu božićnu priču koja više nije samo moja, nego svih nas“

"Mogu potvrditi da je malo prije 14 sati u Omišu na cesti došlo do pucnjave. Jedna osoba je smrtno stradala. Utvrđujemo sve činjenice i intenzivno tragamo za počiniteljem", rekla nam je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Neslužbeno, muškarcu je ubojica prišao motorom i ustrijelio ga dok je sjedio u automobilu koji je bio parkiran uz Jadransku magistralu. Policija nije željela potvrditi da je u automobilu bila i jedna ženska osoba koja nije ozlijeđena.

Nakon napada motorist je pobjegao. Neslužbeno se doznaje da je ubijen 38-godišnjak iz Piska. Ubijen je hicem u glavu i to dok je u automobilu sjedio sa svojom djevojkom s kojom je jeo. Ubojica se nakon toga dao u bijeg.

Kako javlja HINA, neslužbeno se doznaje da je tijekom večeri pronađen odbačeni motocikl na području Šestanovca te da je policija pomoću registarske tablice došla do njegovog vlasnika, 28- godišnjeg N.P. iz Omiša koji je priveden u policijsku postaju. Policiji je poznat po kaznenim djelima oružane pljačke i dilanja droge, a navodno je imao dva motocikla od kojih je jedan prodao prijatelju.

Kako javlja Dalmatinski portal, ubojica je navodno u muškarca ispalio četiri hica i nestao na motociklu.

"Cura je izašla iz auta, on je bio propucan u vrat. Jedan momak mu je držao ruku na vratu. Djevojka je bila van sebe, čupala je kosu", ispričaka je jedna svjedokinja za Index. (S.Ve./Hina)