Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priveden muškarac

Policija pronašla motor koji je vozio ubojica iz Omiša? "Propucao ga je u vrat, djevojka je vrištala i čupala kosu"

Ubijen muškarac u Omišu (Foto: Dnevnik.hr)
Ubijen muškarac u Omišu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ubijen muškarac u Omišu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na Jadranskoj magistrali u Omišu ubijen je muškarac, policija privela 28-godišnjeg muškarca

U Omišu se, nešto prije 14 sati, dogodilo ubojstvo. Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet ubijen je muškarac.

Pročitajte i ovo Prosvjed mještana Tugara - 1 Godinama su upozoravali Mještani Tugara prosvjeduju i traže obnovu ceste: "Strahujemo za djecu, nemaju niti autobusnu stanicu" Gol muškarac protrčao Omišem Vjerovali ili ne VIDEO Potpuno gol muškarac s kiticom u ruci protrčao dalmatinskim gradom: "Gledaj romantičara!"

"Mogu potvrditi da je malo prije 14 sati u Omišu na cesti došlo do pucnjave. Jedna osoba je smrtno stradala. Utvrđujemo sve činjenice i intenzivno tragamo za počiniteljem", rekla nam je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Neslužbeno, muškarcu je ubojica prišao motorom i ustrijelio ga dok je sjedio u automobilu koji je bio parkiran uz Jadransku magistralu. Policija nije željela potvrditi da je u automobilu bila i jedna ženska osoba koja nije ozlijeđena.

Nakon napada motorist je pobjegao. Neslužbeno se doznaje da je ubijen 38-godišnjak iz Piska. Ubijen je hicem u glavu i to dok je u automobilu sjedio sa svojom djevojkom s kojom je jeo. Ubojica se nakon toga dao u bijeg.

Kako javlja HINA, neslužbeno se doznaje da je tijekom večeri pronađen odbačeni motocikl na području Šestanovca te da je policija pomoću registarske tablice došla do njegovog vlasnika, 28- godišnjeg N.P. iz Omiša koji je priveden u policijsku postaju. Policiji je poznat po kaznenim djelima oružane pljačke i dilanja droge, a navodno je imao dva motocikla od kojih je jedan prodao prijatelju.

Kako javlja Dalmatinski portal, ubojica je navodno u muškarca ispalio četiri hica i nestao na motociklu.

"Cura je izašla iz auta, on je bio propucan u vrat. Jedan momak mu je držao ruku na vratu. Djevojka je bila van sebe, čupala je kosu", ispričaka je jedna svjedokinja za Index. (S.Ve./Hina)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene