Zadarska policija uhitila je rastrojenog muškarca koji je oko 8 sati prijetio da će skočiti sa zgrade.

Galerija


Zadarska policija pronašla je mladića koji je u ponedjeljak ujutro oko osam sati prijetio da će se baciti s krova na Trgu Petra Zoranića u Zadru.

Vezani članci Davor Valčić Otvoren poseban žiro-račun za pomoć zadarskoj obitelji kojoj je u velikom požaru izgorio stan, doznajte kako možete pomoći Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..."

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o rastrojenom mladiću (27) koji je poslije odveden na odjel psihijatrije zadarske bolnice.

Zadarska policija u 7:30 dobila je dojavu da se čovjek nalazi na krovu zgrade Providurove palače i odbija sići.  Oko 8:30 iskoristio je priliku i spustio se preko krovova drugih zgrada.

Na trgu je osim policajaca bila i ekipa Hitne pomoći i vatrogasci koji su napuhali veliki balon za spašavanje. 

Muškarac je šetao po krvou, a onda nestao. Zadarski list piše kako je s druge strane zgrade mogao sići na nižu razinu. Zatim je navodno kroz prozor ušao u radnju "Obala i lučice" gdje se prodaju parkirne karte. Sišao je u prizemlje te izašao iz zgrade s koje se htio baciti. Njegov odlazak na Trgu nisu primijetili jer im je pogled zaklanjao upravo balon za spašavanje. Sreo ga je građanin.

"Ljudi, pa mi smo se upravo sreli na stepenicama te zgrade, ja sam išao po parkirnu kartu, a on je lijepo mirno silazio. Još mi je rekao „Bok“. I ja sam njega pozdravio. Da, onaj sa krova, u kaputu",  uzbuđeno je govorio čovjek, piše Zadarski list.