Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio i tukao je

Užas u Umagu: Muškarac omamio djevojku (26) na ulici i zatočio je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (54) u Umagu presreo je 26-godišnjakinju na ulici, omamio je i držao zatočenu tri dana.

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem koji je oteo djevojku, zatočio je i tukao.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Muškarac se sumnjiči da je 12. rujna oko 22.30 sati, u Ulici Marina Bemba u Umagu, presreo 26-godišnjakinju te ju je omamio uz pomoć nepoznata sredstva. Djevojka se nakon toga probudila u jednom ugostiteljskom objektu na području Umagu svezana te ju je 54-godišnjak nekoliko puta udario, a potom ju je držao zatočenu do 15. rujna, kada ju je u jutarnjim satima pustio na slobodu, uz prijetnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji.

Djevojka je u događaju lakše ozlijeđena, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 16. rujna u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, navode u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene