Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Petrinji

Krvavi obračun u kafiću gotovo završio tragedijom: Izbo ga nožem pa otišao kući i vratio se s pištoljem

Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSELL)
Sisačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim muškarcem zbog ubojstva u pokušaju. On je u Petrinji teško ozlijedio 20-godišnjaka nakon svađe u kafiću.

U četvrtak oko 20:30 u ugostiteljskom objektu u petrinjskoj Ulici Augusta Šenoe došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 56-godišnjaka i 20-godišnjaka. Nakon svađe 56-godišnji muškarac otišao je do svog auta i uzeo nož te se vratio u kafić i dva puta u leđa ubo 20-godišnjaka. Jednom ga je ubo i u šaku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga Očevid u Šibeniku nakon pucnjave Upucao ga Pucnjava u Šibeniku: Mladić pokušao ubiti muškarca, policija otkrila pozadinu sukoba

''Unatoč zadobivenim ozljedama oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj je izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio, i to sa dva pištolja koja posjeduje uz dozvolu te je jednoga od njih pred ugostiteljskim objektom repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u objektu nije našao, autom ga je krenuo tražiti po Petrinji'', priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Njegovu potragu po Petrinji prekinuli su policijski službenici koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Ozlijeđenom 20-godišnjaku u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane su teške tjelesne ozljede, a i utvrđeno je i da je u krvi imao 0,64 promila alkohola. Osumnjičeni 56-godišnjak lakše je ozlijeđen te je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, 56-godišnji muškarac predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene