Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muškarac silovao djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je i 22-godišnji M.J., koji je u dobi od 16 godina spolno općio sa svojom rođakinjom od 10 godina.

Šibenska javnost, koja još nije došla sebi nakon nedavnoga stravičnog događaja, kada je u WC-u jednog kafića u Docu mladić maloljetnici zabio odvijač u vaginu, jučer je ponovno šokirana najnovijim slučajevima čak dvaju spolnih odnošaja sa djecom, zbog čega su dva muškarca kazneno prijavljena i bit će zadržani u pritvoru, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Iako je policija o tim događajima jučer objavila samo šturo priopćenje, a glasnogovornik šibenskoga Županijskog suda informaciju proširio tek s nekoliko detalja, doznali smo da se jedan od ta dva događaja zbio još 2001. godine. 

Tako je istražnom sucu priveden 56-godišnji pedofil, koji je također prijavljen zbog istoga spolnog odnošaja sa djetetom. 

Kako doznajemo, riječ je o V.K. iz Betine, koji je prije mjesec i pol dana spolno općio sa djetetom iz svoje uže obitelji. Iako jedan naš izvor tvrdi da je oštećena 7-godišnja djevojčica iz kuće njegova prvog susjeda i dobrog prijatelja, na Županijskom sudu nam je rečeno da je i ona rodbinski usko povezana sa svojim zlostavljačem. 

Nakon višemjesečne kriminalističke obrade u srijedu je uhićen 22-godišnji M.J., koji je u dobi od 16 godina spolno općio sa svojom 10-godišnjom rođakinjom, pa je kazneno prijavljen zbog kaznenog djela spolnog odnošaja sa djetetom.

Navodno se to dogodilo u Vodicama, odakle su oboje, a djevojka je godinama šutjela o tom gnusnom činu i nedavno konačno odlučila progovoriti. Zbog toga je trpjela teške duševne boli, a navodno se svojedobno čak i pokušala ubiti zbog trauma prouzročenih tim šokantnim događajem iz 2001. godine.

Detalje o oba događaja ni jedan službeni izvor nije jučer htio potvrditi, ali ni demantirati. Oba slučaja dogodila su se mjesecima i godinama prije privođenja, na širem vodičkom području, a kriminalistička policija tek je sad dovršila obradu i podigla kaznene prijave. 

U policiji ističu da su oba incidenta bila prilično komplicirana za obradu, koja je i inače najteža kada se radi o slučajevima spolnog odnosa sa djecom, pogotovo u slučaju kada se zločin događao u obitelji, iza četiri zida, gdje je gotovo nemoguće doći do informacije što se uistinu dogodilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene