Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen mu istražni zatvor

Policija uhitila oca koji je pretukao 10-godišnjeg sina: Izbacio ga iz kuće, a kada se dječak vratio, otac ponovno podivljao

Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Getty Images)
Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Taksistu iz Cavtata Županijski sud u Dubrovniku odredio je istražni zatvor zbog obiteljskog nasilja nakon što je početkom ožujka muškarac pretukao svog 10-godišnjeg sina.

36-godišnjem muškarcu određeno je 30 dana istražnog zatvora zbog povrede prava djeteta, nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, piše Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Muškarac je dječaka najprije izudarao jer mu je u igri oštetio mobitel. Više puta ga je udarao po glavi i tijelu i vrijeđao, nakon čega ga je izbacio iz kuće. Kada se dječak vratio u kuću, otac ga je ponovno počeo divljački udarati, pri čemu je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu, kazao je glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda Pero Miloglava.

Za vrijeme incidenta majka nije bila u stanu, a kada je vidjela sina, pozvala je policiju, koja je promptno reagirala. Dječak je pregledan na pedijatrijskom odjelu Opće bolnice Dubrovnik, gdje su liječnici otklonili sumnje na unutarnje krvarenje.

Prema neslužbenim informacijama, roditelji žive odvojeno, a dječak je bio u posjetu ocu, javlja Dubrovački vjesnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene