Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Getty Images)
Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Getty Images)

Taksistu iz Cavtata Županijski sud u Dubrovniku odredio je istražni zatvor zbog obiteljskog nasilja nakon što je početkom ožujka muškarac pretukao svog 10-godišnjeg sina.


36-godišnjem muškarcu određeno je 30 dana istražnog zatvora zbog povrede prava djeteta, nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, piše Dubrovački vjesnik.

Vezani članci Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo napokon objavio fotku iz Dubrovnika, a procurila je i snimka kako se oprašta s osobljem Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko Ronaldo plaća privatni avion kojim je stigao u Hrvatsku

Muškarac je dječaka najprije izudarao jer mu je u igri oštetio mobitel. Više puta ga je udarao po glavi i tijelu i vrijeđao, nakon čega ga je izbacio iz kuće. Kada se dječak vratio u kuću, otac ga je ponovno počeo divljački udarati, pri čemu je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu, kazao je glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda Pero Miloglava.

Za vrijeme incidenta majka nije bila u stanu, a kada je vidjela sina, pozvala je policiju, koja je promptno reagirala. Dječak je pregledan na pedijatrijskom odjelu Opće bolnice Dubrovnik, gdje su liječnici otklonili sumnje na unutarnje krvarenje.

Prema neslužbenim informacijama, roditelji žive odvojeno, a dječak je bio u posjetu ocu, javlja Dubrovački vjesnik.