U lančanom sudaru na nadvožnjaku sudjelovalo 15 automobila i kamion (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
U lančanom sudaru na nadvožnjaku sudjelovalo 15 automobila i kamion (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila pokraj mosta u izgradnji na cesti Vrbje – Bodovaljci poginuo je muškarac, a slavonsko-brodska policija izvijestila je i o sudaru više vozila u Slavonskom Brodu u kojem, prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih.


Policiji je poslije 7 sati dojavljeno da je u kanalu pokraj mosta u izgradnji, na cesti (ŽC 4157) Vrbje – Bodovaljci, osobni automobil prevrnut na krov te je odmah poslana Hitna pomoć čiji su djelatnici pružili pomoć muškoj osobi, no u 8.45 sati izvijestili su da je umro.

Vezani članci Bolnica u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na mjestu nesreće pronađena duda: Vozačica pokosila majku s djetetom, hitno je operirano Mirko Trifunović iz Bosanskog Broda (Foto: Dnevnik.hr) Svjedočanstva nakon eksplozije u rafineriji: "Sve je letjelo, prozori, vrata, stolice... stakla je bilo na sve strane“

Policija utvrđuje okolnosti koje su dovele do te nesreće.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila dogodila se poslije 7 sati u Slavonskom Brodu, na nadvožnjaku prema Vinogorju. Prema prvim informacijama policije, nema ozlijeđenih, a u lančanom sudaru sudjelovalo je 15 automobila i kamion.  (Hina)