Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil se prevrnuo na krov

Muškarac poginuo pokraj mosta u izgradnji; u Slavonskom Brodu lančani sudar 15 automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila pokraj mosta u izgradnji na cesti Vrbje – Bodovaljci poginuo je muškarac, a slavonsko-brodska policija izvijestila je i o sudaru više vozila u Slavonskom Brodu u kojem, prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih.

Policiji je poslije 7 sati dojavljeno da je u kanalu pokraj mosta u izgradnji, na cesti (ŽC 4157) Vrbje – Bodovaljci, osobni automobil prevrnut na krov te je odmah poslana Hitna pomoć čiji su djelatnici pružili pomoć muškoj osobi, no u 8.45 sati izvijestili su da je umro.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Policija utvrđuje okolnosti koje su dovele do te nesreće.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila dogodila se poslije 7 sati u Slavonskom Brodu, na nadvožnjaku prema Vinogorju. Prema prvim informacijama policije, nema ozlijeđenih, a u lančanom sudaru sudjelovalo je 15 automobila i kamion.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene