Trg bana Jelačića
Trg bana Jelačića Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Pixsell

Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani, rekla je žena koja je vidjela napad. Žrtva je završila u bolnici kao i napadač koji je hospitaliziran zbog alkoholiziranosti.


U nedjelju oko 17:30 na Trgu bana Jelačića u Zagrebu alkoholizirani muškarac srednjih godina nasrnuo je na žensku osobu i tukao je šakama i nogama, a građani koji su se našli na mjestu događaja su pozvali policiju.

Vezani članci Predizborna križaljka uoči lokalnih izbora - 1 Sve su bliži lokalni izbori, diljem Hrvatske priprema se juriš na mjesta gradonačelnika. Gužva vlada na desnici, ali i na ljevici Potres Hrvati napravili kaos na profilu za obavijesti o potresima: ''Bilo bi vrijeme da se naviknete!''

Iz zagrebačke policije za Večernji list kazali su kako je ženska osoba prevezena na liječenje u KBC Zagreb te su joj za sada utvrđene lakše tjelesne ozljede dok je muškarac zbog iznimno lošeg stanja uzrokovanog alkoholom završio na hospitalizaciji u KB Sveti Duh.

Spomenuti list piše kako se neslužbeno radi o beskućnicima, a policija ističe kako je istraga u tijeku.

"Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu. Strašan prizor. Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani. Od ljudi iz centra grada čula sam kako policija već neko vrijeme zna za tog čovjeka, ali oni ga svako toliko odvedu na spavanje u postaju i one je sutra opet na slobodi", kazala je svjedokinja za Večernji.