Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan prizor

Muškarac mlatio ženu nasred Trga bana Jelačića: "Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani, rekla je žena koja je vidjela napad. Žrtva je završila u bolnici kao i napadač koji je hospitaliziran zbog alkoholiziranosti.

U nedjelju oko 17:30 na Trgu bana Jelačića u Zagrebu alkoholizirani muškarac srednjih godina nasrnuo je na žensku osobu i tukao je šakama i nogama, a građani koji su se našli na mjestu događaja su pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Iz zagrebačke policije za Večernji list kazali su kako je ženska osoba prevezena na liječenje u KBC Zagreb te su joj za sada utvrđene lakše tjelesne ozljede dok je muškarac zbog iznimno lošeg stanja uzrokovanog alkoholom završio na hospitalizaciji u KB Sveti Duh.

Spomenuti list piše kako se neslužbeno radi o beskućnicima, a policija ističe kako je istraga u tijeku.

"Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu. Strašan prizor. Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani. Od ljudi iz centra grada čula sam kako policija već neko vrijeme zna za tog čovjeka, ali oni ga svako toliko odvedu na spavanje u postaju i one je sutra opet na slobodi", kazala je svjedokinja za Večernji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene