Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na mjesec dana pritvorili muškarca koji je nećaka bacio na beton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je u Piškorovcu kod Čakovca nanio teške ozljede sinu svog brata. Dječak ima teške ozljede glave i u bolnici je.

Jednomjesečni istražni zatvor određen je danas 30-godišnjem muškarcu koji je u romskom naselju u Piškorovcu kod Čakovca prvoga dana ove godine na beton bacio i teško ozlijedio svog šestogodišnjeg nećaka.

Pročitajte i ovo Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Istražni zatvor 30-godišnjaku odredio je istražni sudac varaždinskog Županijskog suda. Tereti ga se da je 1. siječnja oko 14 sati u dvorištu svoje kuće rukom udario šestogodišnjeg sina svoga brata, a nakon što je dječak pobjegao kući, stric ga je sustigao, podigao rukama i bacio na beton.

Strava u Međimurju: Udario nećaka (5), a onda ga bacio na beton

Dječak je prevezen u čakovečku Županijsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške ozljede glave te je zadržan na liječenju, a stanje mu je nepromijenjeno i danas.

Glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić izjavio je kako je 30-godišnjak uhićen odmah u srijedu te je dan kasnije uz kazneno prijavu odveden Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu koji ga je ispitao.

Danas oko 11 sati doveden je sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji mu je odredio istražni zatvor. Neslužbeno se doznaje kako je 30-godišnjak u trenutku napada na nećaka bio u alkoholiziranom stanju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene