Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili na popisu nestalih

Nestala Elis pronađena mrtva, dečko na ispitivanju u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtva žena pronađena kod naselja Škljonki u šumskom predjelu kod Pazina je Elis Krbavac, za kojom se tragalo zadnjih dana. Njezin dečko, također s liste nestalih, pronađen je živ i u tijeku je krim-istraga.

Tijekom jutra na Odjelu patologije pulske bolnice obavljeno je  prepoznavanje tijela ženske osobe, koja je pronađena sinoć kod naselja Škljonki, blizu Pazina.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV Intenzivna istraga Policija otkrila tko je muškarac koji je djecu nagovarao da uđu u automobil: "Roditelji kažu da je viđen i na drugim mjestima" Mačka pogođena samostrelom Preživjela je UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Jeziv slučaj u Istri: Monstrum je samostrelom pogodio mačku, policija traga za njime

'Prepoznavanjem je utvrđeno da se radi o 39-godišnjakinji iz Pule za kojom se tragalo od 4. svibnja. Obdukcijom će se utvrditi uzrok nasilne smrti. Na području Pazinskih Novaki pronađen je 41-godišnji Puljanin za kojim se također tragalo. U tijeku je krim-istraživanje, a on se nalazi u pazinskoj policiji', za Dnevnik.hr je rekla glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović. Neslužbeno nam je potvrđeno kako je mrtva žena Elis Krbavac, a 41-godišnjak koji se nalazi na ispitivanju njezin dečko Dražen Tomić.

>>Županijsko odvjetništvo sumnja da je Marica ubijena!

Podsjetimo, Elis Krbavac se s dečkom Draženom za vikend uputila u jedno istarsko mjesto. No, kako se ni jedan ni drugi nisu pojavili na poslu, njihovi su podaci objavljeni na portalu Nestali.hr, gdje se navodi kako su nestali na području Sv. Lovreč u subotu 4. svibnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene