Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

prometne nesreće

Crni niz se nastavlja: Jutros poginuo motociklist na Korčuli, sinoć u Kostajnici. Kod Kutine vozač zadobio ozljede opasne po život

Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj)
Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) ?itatelj
Aktualno Galerija Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) Foto: ?itatelj +0 Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) Galerija 1/2 >>
U subotu navečer poginuo je motociklist u Hrvatskoj Kostajnici, a u nedjelju rano ujutro motociklist je poginuo i u mjestu Brna na Korčuli.

Na samom ulasku u mjesto Brna na Korčuli poginuo je motociklist koji se vraćao s moto partyja održanog u Smokvici.

Pročitajte i ovo Foto; Pelješac; Aleksandar Gospić, HTZ OGLAS Aktivni odmor na jugu Hrvatske? Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

Policija je izvijestila da se nesreća dogodila u noći sa subote na nedjelju oko 2:45. Poginuli motociklist je 51-godišnji hrvatski državljanin. 

Još je jedan motociklist poginuo u Hrvatskoj Kostajnici u subotu u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19:10 sati. Riječ je o 35-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je, vozeći iz smjera Rosulja u zavoju, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, kotačem udario u rubnjak, pao s motora i na mjestu poginuo. Stradali motociklist nosio je zaštitnu kacigu. 

Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) Motociklist poginuo na ulazu u Brna (Foto: čitatelj) Foto: ?itatelj

Zbog očevida promet na tom dijelu DC-47 je bio obustavljen za sva vozila od 19.25 do 23.10 sati te se odvijao obilazno preko DC-224.

Također sinoć, 25. kolovoza oko 22.20 sati, u mjestu Ilovi, grad Kutina, 28-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom kutinske registracije, sletio s ceste i zabio se u stablo i u betonsku ogradu.

Iz vozila su ga izvukli djelatnici JVP Kutina, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške ozljede opasne za život, dodaje PU sisačko-moslavačka. (S.Ve./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene