Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga traži

Motociklist u Šibeniku pretjecao auto ispred zebre, naletio na pješaka (63) pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake udario je u 63-godišnjeg pješaka nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake.

U prometnoj nesreći oko 17:20 u srijedu u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira teže je ozlijeđen 63-godišnji pješak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan u Općoj bolnici Šibenik.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist

Njega je oborio za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake. Srednjim dijelom motocikla vozač je udario u 63-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu na označenom prijelazu. 

Motociklist je potom pobjegao s mjesta nesreće, a da nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku.

Nakon utvrđivanja identiteta za sada nepoznatog vozača protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene