Hitna pomoć (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Hitna pomoć (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake udario je u 63-godišnjeg pješaka nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake.


U prometnoj nesreći oko 17:20 u srijedu u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira teže je ozlijeđen 63-godišnji pješak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan u Općoj bolnici Šibenik.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Neregistriranim motociklom bez vozačke srušio pješaka na zebri, teško ga ozlijedio pa pobjegao Slika nije dostupna Sisak: Motociklist naletio na pješaka, 52-godišnjak preminuo u bolnici

Njega je oborio za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake. Srednjim dijelom motocikla vozač je udario u 63-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu na označenom prijelazu. 

Motociklist je potom pobjegao s mjesta nesreće, a da nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku.

Nakon utvrđivanja identiteta za sada nepoznatog vozača protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.