Hitna pomoć (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Hitna pomoć (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake udario je u 63-godišnjeg pješaka nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake.


U prometnoj nesreći oko 17:20 u srijedu u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira teže je ozlijeđen 63-godišnji pješak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan u Općoj bolnici Šibenik.

Vezani članci Policija, Ilustracija Nesreća u Šibeniku: Motocikl naletio na dijete, prevezeno u bolnicu Šibenik: U prometnoj nesreći motociklist izgubio život (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 4 Teška nesreća u Šibeniku: Poginuo motociklist, promet zatvoren u oba smjera

Njega je oborio za sada nepoznati vozač motocikla nepoznate marke i registracijske oznake nakon što preko pune crte pretjecao vozilo koje se zaustavilo kako bi propustilo pješake. Srednjim dijelom motocikla vozač je udario u 63-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu na označenom prijelazu. 

Motociklist je potom pobjegao s mjesta nesreće, a da nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku.

Nakon utvrđivanja identiteta za sada nepoznatog vozača protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.