Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni traga djevojci

Mobitel nestale Antonije Bilić lociran u Karlovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajna obitelj moli pomoć svih koji nešto znaju, a do sada su poslali tisuće mailova s Antonijinim slikama i opisom

 Nema novih vijesti o Antoniji Bilić (17), koja je nestala u utorak. Posljednji je put viđena kako stopira na Čikolskom mostu u Drnišu, a očajni roditelji zajedno s policijom čine sve kako bi se ušlo u trag nestaloj tinejdžerici. 'Ljudi nam se javljaju kako bi nam izrazili podršku, ali nitko nam nije mogao dati neku korisnu informaciju, rekla je njezina starija sestra Ana Bilić, koja moli sve one koji bi im mogli pomoći da je nazovu na mobitel 095 8600 777.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a Slika nije dostupna Opsežna potraga traje i dalje Deseti dan potrage: Policija ispitala 100 osoba, nema traga Antoniji

'Poslali smo na tisuće mailova s Antonijinom fotografijom pa molimo sve one koji ih dobiju da ih proslijede dalje. Javili su nam se dečki iz Karlovca, gdje je posljednji put lociran signal s njezina mobitela, koji će oblijepiti grad njezinim slikama. Apeliramo na sve one koji suosjećaju s nama i mogu nam pomoći da se uključe i oblijepe svoj grad. Već imamo informacija da će to učiniti u Rijeci 'kaže Ana. Antonia je u Drnišu stopirala, kaže njezina sestra, vraćajući se kući, u selo Kričke.  'Uza sebe nije imala dokumente ni novac. Nije nikamo htjela otići, išla je kući ' kaže Ana, koja ne vjeruje u nagađanja da bi Antonia otišla na koncert Bon Jovija u Zagreb. Riječ je o djevojci vrlo mirne naravi, koja nikada prije nije odlazila od kuće. Posljednji je put viđena u utorak oko 10 sati, a očevici kažu da je ušla u kamion koji je vozio u smjeru Splita. Međutim, mobitel maturantice posljednji je put lociran istog dana u 15.30 sati na karlovačkom području. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene