Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić se ugušio zbog neispravnih instalacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (29) se ugušio u svom stanu u Vinogradskoj ulici u Zagrebu ugljičnim monoksidom zbog neispravnih plinskih instalacija, a našla ga je majka koja živi u blizini, potvrdila je večeras zagrebačka policija.

Policijskim očevidom, nalazom liječnika i pregledom plinskih
instalacija, koje su obavili djelatnici Gradske plinare, utvrđeno je da je smrt nastupila zbog trovanja ugljičnim monoksidom izazvanim neispravnim instalacijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Sushi terorizam" VIDEO Student polizao bočicu soja umaka pa je vratio među posuđe: Dočekala ga tužba vrtoglavog iznosa Slika nije dostupna Neispravne instalacije izazvale požar u dubrovačkoj galeriji

Kako je potvrdila glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave, Aleksandra Ljuba, utvrđeno je da je plinska peć bila izravno spojena na dimnjak te da nije bila redovito niti primjereno servisirana.

Budući da je počela sezona grijanja, u Gradskoj plinari upozoravaju da je prije svake zime obvezno servisirati plinske bojlere, provjetravati stanove, ali i čistiti dimnjake.

Dodaju da je svaka tri mjeseca dimnjačar obvezan pregledati dimnjake građana, a plinski bojleri trebali bi se kontrolirati barem svake dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene