Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

25-godišnji mladić iz Gornjaka u zagorskoj općini Hrašćini pronađen je smrznut u obližnjemu selu Breznici, doznaje se od krapinsko-zagorske Policijske uprave.


Nesretni mladić bez riječi je u nedjelju poslije 19 sati otišao iz kuće svojih prijatelja u Vrbovu. Mladiću se otad gubi trag, a cijelu su ga noć tražili zlatarbistrički policajci i pripadnici interventne policije te članovi obitelji i mještani.

Vezani članci Slika nije dostupna Split: U moru pronađen mrtav muškarac Slika nije dostupna Najpoznatiji francuski odvjetnik pronađen mrtav!

Kako ga nisu pronašli, potraga je nastavljena u ponedjeljak u 11 sati, a u nju su uključeni pripadnici zagrebačke Gorske službe spašavanja, psi tragači, lovci i mještani te mnogi policajci i helikopteri varaždinskoga GSS-a.

U ponedjeljak u 15,20 sati u brezničkome zaselku Koršima u mladić je pronađen mrtav u jednoj grabi. Mrtvozornik je utvrdio kako nema tragova nasilne smrti, a kao uzrok smrti navodi se smrzavanje. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na patološkom odjelu varaždinske bolnice. (Hina)