Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća u Resniku

Auto letio 50 metara, mladić jaukao od bolova, no samo je lakše ozlijeđen: "Pa vidite, motor mu je doslovno završio u krilu"

Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3
Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3 Foto: pozega.eu
U prometnoj nesreći u Resniku kraj Pleternice u nedjelju oko 22 sata ozlijeđenog mladića iz smrskanog automobila vadili su vatrogasci.

Mladić u dobi od oko 20 godina lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju oko 22 sata u Resniku pored Pleternice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

"Pacijent je stabilno. Ima samo lakše tjelesne ozljede. Ostat će na još nekim pretragama, ali plan je da ga kroz dan ili dva pustimo iz bolnice", rekao je dr. Damir Šimleša iz požeške bolnice.

Iz smrskanog auta mladića su vadili vatrogasci. Hitna ga je prevezla u požešku bolnicu. Do dolaska liječnika u pomoć mu je priskočila mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. 

“Ma što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta doslovno mu je završio u krilu", prepričavaju mještani gledajući strašan prizor, prenosi portal pozega.eu.

Navodno se mladić Seatom kretao iz Pleternice prema Buku. Iz još neutvrđenih razloga udario je u most. Pozega.eu piše da je automobil letio zrakom više od 50 metara, a zatim se zabio u drugi most.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene