Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3
Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3 Foto: pozega.eu

U prometnoj nesreći u Resniku kraj Pleternice u nedjelju oko 22 sata ozlijeđenog mladića iz smrskanog automobila vadili su vatrogasci.


Mladić u dobi od oko 20 godina lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju oko 22 sata u Resniku pored Pleternice.

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće

"Pacijent je stabilno. Ima samo lakše tjelesne ozljede. Ostat će na još nekim pretragama, ali plan je da ga kroz dan ili dva pustimo iz bolnice", rekao je dr. Damir Šimleša iz požeške bolnice.

Iz smrskanog auta mladića su vadili vatrogasci. Hitna ga je prevezla u požešku bolnicu. Do dolaska liječnika u pomoć mu je priskočila mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. 

“Ma što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta doslovno mu je završio u krilu", prepričavaju mještani gledajući strašan prizor, prenosi portal pozega.eu.

Navodno se mladić Seatom kretao iz Pleternice prema Buku. Iz još neutvrđenih razloga udario je u most. Pozega.eu piše da je automobil letio zrakom više od 50 metara, a zatim se zabio u drugi most.