Vozač koji je skrivio prometnu nesreću rano jutros na naplatnoj postaji Mraclin teško je ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti. Operirat će ga u KB-u Dubrava.


Očevid na naplatnoj postaji Mraclin i dalje traje nakon stravične prometne nesreće u kojoj je poginuo 53-godišnji djelatnik Hrvatskih autocesta, potvrdila nam je zagrebačka policija. U nesreći je teško ozlijeđen i vozač automobila kojim se zabio u objekt HAC-a.

Vezani članci Policajac, ilustracija Pijan i bez vozačke autom pokosio dvojicu biciklista pa pobjegao: Srušeni maloljetnik teže ozlijeđen Nesreća kod Bjelovara Tragedija kod Bjelovara: U slijetanju kamiona s ceste poginuo 56-godišnji vozač

Iz KB-a Dubrava su otkrili da je riječ o 20-godišnjem mladiću koji je teško ozlijeđen.

''Radi se o bolesniku mlađe dobi, 20 godina. Dobio je teške ozljede. On je inicijalno primljen i obrađen u KBC-u Zagreb, ali je prebačen k nama nakon pozitivnog nalaza na SARS-CoV-2 virus'', rekao nam je dr. Mislav Rakić, voditelj kirurškog odjela u KB-u Dubrava.

Mladić je izvan životne opasnosti. ''Ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom, no zasad u tom dijelu nema potrebe za kirurškim zahvatom. Ima i kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama i to ćemo sada operirati'', kazao je Rakić i otkrio da je riječ o lomovima oba gležnja i jednog koljena.