Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na kraju piste

Ministarstvo prometa oglasilo se o nesreći u Puli u kojoj su poginule dvije osobe

Pad aviona
Pad aviona Dusko Marusic/Cropix
Aktualno Galerija Pad aviona Pad aviona Foto: Dusko Marusic/Cropix Srušio se avion u Puli Srušio se avion u Puli Foto: Goran Sebelic / CROPIX Pad aviona u Puli - 3 Pad aviona u Puli - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pad aviona u Puli - 2 Pad aviona u Puli - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Pad aviona u Puli - 1 Galerija 1/7 >>
Dvije su osobe poginule u padu malog privatnog zrakoplova njemačke registarske oznake. Direktorica pulske Zračne luke potvrdila je da se zrakoplov srušio oko 12.25 i da su poginule osobe strani državljani. Prema prvim informacijama, sportski avion pao je prilikom polijetanja. Oglasilo se Ministarstvo prometa.

Pulska Zračna luka do daljnjeg je zatvorena, službena postupanja su u tijeku, a očekuje se dolazak predstavnika Agencije za istraživanje zrakoplovnih nesreća, potvrdila je u petak, nakon zrakoplovne nesreće u kojoj su dvoje stranih državljana poginulo, direktorica Nina Vojnić Žagar.

O nesreći se oglasilo MInistarstvo prometa. 

"Slijedom informacije o zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila danas u Zračnoj luci Pula, a u kojoj su život izgubile dvije osobe, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ovim putem izražava duboko žaljenje i sućut zbog ovog nesretnog događaja.

Do nesreće je došlo, kako je i priopćila Zračna luka Pula, oko 12.30 sati prilikom polijetanja zrakoplova, manjeg tipa.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, u tijeku su službena postupanja, a istragu o uzrocima ove nesreće provest će Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu, čiji su istražitelji na putu prema Puli”, priopćili su iz resornog ministarstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene