Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Matija Habljak/Pixsell

Predsjednik Zoran Milanović izrazio je sućut obiteljima dvojice pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji su poginuli u padu aviona kod Zadra.


"Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović izražava sućut obiteljima dvojice pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji su izgubili život u nesreći vojnog školskog aviona Zlin tijekom redovnog obučnog leta", priopćili su u Uredu predsjednika. 

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o odgovoru DORH-a na kritike: ''Na koga se odnosi? Na Batmana. Pa na Plenkovića se odnosi, ne treba razbijati glavu time'' Predsjednik Zoran Milanović Milanović: ''Hrvatski posao u Afganistanu je gotov, osobito nakon ugovora SAD-a i talibana...''

"Strašan je to i nenadoknadiv gubitak ne samo za njihove obitelji, nego i za prijatelje i kolege iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva kao i za Oružane snage RH", dodaju.

U padu vojnog školskog aviona poginula su dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Sportski avion srušio se u četvrtak poslijepodne u mjestu Biljane Donje. Kako neslužbeno doznajemo poginuli su kadet 3. godine i instruktor natporučnik. 

MORH će u 19:45 u Zemuniku održati izvarednu konferenciju za medije.