Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhovni zapovjednik

Predsjednik Milanović izrazio sućut obiteljima poginulih vojnika: "Nenadoknadiv je to gubitak"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović izrazio je sućut obiteljima dvojice pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji su poginuli u padu aviona kod Zadra.

"Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović izražava sućut obiteljima dvojice pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji su izgubili život u nesreći vojnog školskog aviona Zlin tijekom redovnog obučnog leta", priopćili su u Uredu predsjednika. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

"Strašan je to i nenadoknadiv gubitak ne samo za njihove obitelji, nego i za prijatelje i kolege iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva kao i za Oružane snage RH", dodaju.

U padu vojnog školskog aviona poginula su dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Sportski avion srušio se u četvrtak poslijepodne u mjestu Biljane Donje. Kako neslužbeno doznajemo poginuli su kadet 3. godine i instruktor natporučnik. 

MORH će u 19:45 u Zemuniku održati izvarednu konferenciju za medije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene