Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Metalne šipke pale na majku s djetetom u naručju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sklop teških visokih metalnih šipki za izradu vrtnih ograda pao je u srijedu navečer u zadarskoj trgovini "Pevec" na kupce, najgore je prošla 35-godišnja Marina Mijolović, kojoj su šipke rasjekle čelo i nos.

Dok su šipke padale na nju, Marina Mijolović se u djeliću sekunde uspjela bočno okrenuti, tako da je od metalnih šipki spasila svoje petomjesečno dijete, koje je držala u naručju, piše Slobodna Dalmacija. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

U incidentu koji je samim čudom prošao bez težih posljedica ozlijeđen je i djelatnik "Peveca" Anthony Lulić, Marijin suprug Mladen Mijolović, te njihovo devetogodišnje dijete, koje je od udarca kolica palo na bok. U toj gužvi bilo je još djece, dva dječaka u dobi od pet i 12 godina, no oni su srećom prošli neozlijeđeni. 

' Ja se još sva tresem',  rekla je u četvrtak Marina Mijolović, koja je jutro provela na snimanju glave u zadarskoj bolnici. Marina je ogorčena postupkom "Pevecovih" djelatnika, koji jedva da su se snašli pozvati Hitnu pomoć, te njihovom kasnijom nebrigom za stanje nje i njezine djece.

'Dok smo moj suprug i ja razgledavali te šipke, visoke nekoliko metara, "Pevecov" djelatnik nas je gotovo izgurao, jer je slagao novu robu. On je, da bi složio nove šipke, morao skinuti sigurnosni lanac, i tako je došlo do pada metalnih "buntova"' rekla je Marina Mijolović. 

Događaj se zbio u srijedu navečer oko 21 sat u "Pevecovoj" trgovini u Uskočkoj ulici, nakon čega su Mijolovići vozilom Hitne pomoći prebačeni u bolnicu. Marini su sašiveni čelo i nos, ima ukupno sedam "punata", a u četvrtak je ponovno bila u bolnici na snimanju. 

'Moja noga više nikad neće tamo kročiti, ja sam u potpunom šoku. U zadnji trenutak sam dijete stisnula u naručju, da ga je onaj sklop šipki udario ne bi mu bilo spasa',  rekla je Marina. 

Prodavač u "Pevecu" Anthony Lulić, koji je također ozlijeđen, je zbog pretrpljenog šoka otvorio bolovanje. Zadarska policija je o ovom događaju izvijestila Općinsko državno odvjetništvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene