Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASTAVLJAJU SE IZVIDI

Stigli su nalazi obdukcije djevojčice preminule u Medulinu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Dusko Marusic/Cropix
Na tijelu petogodišnje djevojčice iz Češke koja je preminula u srijedu u Medulinu nisu pronađeni tragovi nasilja te su naložena dodatna vještačenja, izvijestila je nakon obdukcije istarska policija.

Rezultati obdukcije pokazali su da nema tragova nasilja na tijelu preminule petogodišnje djevojčice iz Češke. Obdukcija je po nalogu nadležnog državnog odvjetništva obavljena u petak na Odjelu patologije pulske bolnice.

Pročitajte i ovo Galerija opožareno područje borba s vatrom VELIKA GALERIJA Ostao je samo pepeo: Pogledajte apokaliptične prizore iz Grebaštice dan nakon požara

Na tijelu djeteta nisu pronađeni tragovi nasilja te su naložena dodatna vještačenja, a obdukcijski nalaz bit će dostavljen državnom odvjetništvu, izvijestila je policija na internetskim stranicama.

Policija navodi da u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Puli nastavlja provoditi izvide na okolnosti smrti djeteta. Djevojčica, državljanka Češke, s roditeljima je boravila u Medulinu te su bili smješteni u širem centru Medulina.

Pročitajte i ovo Vrućine - 27 Izdan meteoalarm Pripremite se za novi toplinski val: Temperature iznad 40 stupnjeva, najgore će biti u jednoj regiji

U srijedu nešto prije šest sati ujutro pozvana je Hitna pomoć jer je djetetu pozlilo, a i ranije su već tražili liječničku pomoć zbog zdravstvenih problema. Po dolasku pomoći, unatoč izuzetnim naporima liječnika i svim primijenjenim postupcima reanimacije, djevojčici nije bilo pomoći, te je konstatirana smrt.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene