Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U LICI

Međusobni obračun ilegalnih migranata? Jedan muškarac teže ozlijeđen, a trojica zadobila lakše ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi su muškarci nezakonito prešli državnu granicu pa je u tijeku utvrđivanje njihova identiteta i daljnje postupanje, poručuju iz policije.

Sinoć su policijski službenici prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili jednog muškarca bez osobnih dokumenata, s vidljivim ozljedama na tijelu, te ubrzo u mjestu Rudopolje šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica imala vidljive ozljede na tijelu, izvijestili su iz Policijske uprave ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Strani radnici Prvi put suočeni s time Poznata agencija piše o Hrvatskoj: "Napadaju ih, ismijavaju, optužuju da prijete sigurnosti... a trebat će ih čak 500.000" Granična policija - 5 Uhvaćeni na granici Usred noći pokušali ući u Hrvatsku: Policija uhitila krijumčara koji je bez vozačke vozio kombi pun migranata

U Općoj bolnici u Gospiću pružena je liječnička pomoć trojici muškaraca te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, dok je teško ozlijeđeni muškarac zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Svi su muškarci nezakonito prešli državnu granicu pa je u tijeku utvrđivanje njihova identiteta i daljnje postupanje, poručuju iz policije.

Po neslužbenim informacijama ilegalni migranti međusobno su se sukobili, a razlog je zasad nepoznat. Iz PU ličko-senjske navode da je kriminalističko istraživanje u tijeku te do okončanja ne mogu davati detaljnije informacije o tom događaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene