Masovna tučnjava navijača u Slavonskom Brodu umalo je u petak navečer eskalirala u veću dramu.

Galerija


U Slavonskom Brodu, u Ulici M. Mesića u 18:30 sati, došlo je do masovne tučnjave pripadnika dvije navijačke skupine.

Vezani članci Slavonski Brod - 4 Sedmi grad po veličini u Hrvatskoj živi u dvije krajnosti: Od bajkovitih likova do nimalo bajkovitih problema koji traju već više od desetljeća Očevid u obiteljskoj kući u Ruščici - 3 Sin ubio oca: Policija u obiteljskoj kući pronašla mrtvog muškarca, ubojica ubrzo uhićen

Srećom, policijski službenici su već bili na mjestu okupljanja navijača, u Mesićevoj ulici povodom odigravanja Prvenstvene malonogometne utakmice između MNK Brod 035 i MNK Futsal Dinamo u Slavonskom Brodu.

U prostorijama udruge, u Mesićevoj ulici, bilo je oko 70 osoba, te ispred zgrade još oko 30 navijača jedne skupine, kada im je oko 18:45 sati, iz iste ulice, dotrčalo, još oko 30 osoba, druge navijačke skupine, bez navijačkih obilježja. Oni su trčeći zapalili bengalke i izvlačili drvene palice. Nasrnuli su na skupinu ispred prostorije udruge, te je nastala masovna tučnjava.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su bili u blizini, spriječili su daljnju tučnjavu i eskalaciju nereda. Skupina navijača brzo se razbježala.

Jedna je osoba lakše ozlijeđena, a nastala je i materijalna šteta. Oštećena su stakla na prostorijama zgrade, te dva osobna vozila parkirana u blizini.

Policajci tragaju za počiniteljima remećenja javnog reda i mira.