Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen priveden

Kod Zlatka Marića pronašli nedozvoljeno oružje i streljivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom, kojim je utvrđeno da postoje osnove sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, stoji u priopćenju policijske uprave zagrebačke, ne navodeći identitet osumnjičenika.

Prijetio je 37-godišnjaku preko telefona, što je kod oštećenog izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

>> Zlatko Marić kazneno prijavljen zbog prijetnje odvjetniku Lozici

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičen za prijetnju je vlasnik zaštitarske tvrtke 'Sokol Marić' Zlatko Marić. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski su službenici temeljem naloga suda obavili pretragu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i pronašli oružje i streljivo čije posjedovanje građanima nije dozvoljeno.

Uz kaznenu je prijavu odveden pritvorskom nadzorniku.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene