Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta preko 20 tisuća kuna

Maloljetnici se napili, ukrali vatrogasno vozilo i demolirali ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogascima iz DVD-a Držimurec-Strelec u Međimurskoj županiji godina nije baš dobro započela. Ne samo što su im ukrali tek nabavljeno vatrogasno vozilo, nego je isto u potpunosti demolirano!

Kako neslužbeno doznaje e-medjimurje , u četvrtak je skupina maloljetnih Roma provalila u vatrogasno spremište DVD-a Držimurec-Strelec, ukrala Ivecovo navalno vatrogasno vozilo sa spremnikoma za 600 litara vode, agregatom za struju i ostalom opremom za vatrogasnu intervenciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Ponudio im pomoć, a oni ga pokrali!

U spremištu su popili 6 litara vina, nakon toga se vatrogasnim vozilom odvezli u obližnju šumu, gdje su ga i demolirali. Uzimali su opremu, "željezo" za prodaju, ali vidio ih je šumar, koji je odmah obavijestio policiju. Prema prvim procjenama učinjena je šteta preko 20.000,00 kn.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene