Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija utvrdila je da 15-godišnja djevojčica, navodno kćer v.d. glavnog urednika Informativnog programa HTV-a Renata Kunića, nije bila oteta niti opljačkana i ozlijeđena, kako je to prije nekoliko dana u pratnji roditelja prijavila policiji.


Zagrebačka policija prije tri dana je izvijestila kako joj je 15-godišnjakinja u ponedjeljak prijavila da je bila oteta, opljačkana i zarezana skalpelom, te da se taj slučaj istražuje, a istoga se dana s HRT-a neslužbeno doznalo da je riječ o kćerki njihovog zaposlenika Renata Kunića.

Vezani članci Roman Polanski Godinama ga prati glas da voli maloljetnice, no u prvom intervjuu od optužbi on sve poriče i krivi medije Šišakoviću smanjili kaznu (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Vrhovni sud ublažio kaznu Damiru Šišakoviću za zlostavljanje maloljetnice

Policija je danas, pak, priopćila kako je istragom utvrđeno da u toj prijavi nema elemenata kaznenog djela. 'Provedenim mjerama te u suradnji s mjerodavnijim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se ne radi o kaznenim djelima', stoji u kratkom policijskom priopćenju.

Nema elemenata za kaznenu prijavu jer je riječ o maloljetnici

Na pitanje hoće li maloljetnica snositi kakve pravne posljedice zbog lažnog prijavljivanja, glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba izjavila je kako nema elemenata za kaznenu prijavu jer je riječ o maloljetnoj osobi.

Dio medija prije tri je dana objavio da su malodobnu Kunićevu kćer dan ranije otela dvojica muškaraca, opljačkali ju i ozlijedili skalpelom, te pustili nakon dva sata koliko su ju držali u automobilu.

S HRT-a je tada priopćenjem potvrđeno da je žrtva član obitelji njihovo dvoje zaposlenika, ne navodeći njihova imena, no neslužbeno se doznalo da je prijavu policiji podnijela Kunićeva kći. (Hina)