Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprva mislila da je suprug

Makarska: Poljakinja prijavila silovanje, suprug spavao pokraj nje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu istražuju slučaj silovanja koje je prijavila Poljakinja odsjela u jednom hotelu na Makarskoj rivijeri

Poljakinja je sa suprugom prošlog petka stigla u Hrvatsku, a tijekom večere su malo i popili i zatim krenuli u hotelsku sobu, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Tijekom noći žena (40) je osjetila kako je netko dira po tijelu, no u prvi je trenutak mislila da je riječ o suprugu. Odjednom joj je nepoznati muškarac stavio ruku na usta, pa nije mogla dozvati u pomoć.

>> Nagovorila supruga da puca u susjeda, zbog 'mentalnog silovanja'

Navodno je pokušala probuditi supruga, ali nije mogla pa mu je ono što se dogodilo ispričala tek ujutro. Nakon toga su policiji otišli prijaviti silovanje .

Istražni organi naložili su liječnički pregled Poljakinje. Brava na sobnim vratima nije oštećena, a na stoliću pokraj kreveta pronađena je čaša s pićem, piše Slobodna Dalmacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene