Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena s ranjenikom

Lopovi ukrali spomen obilježje NOB-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Mala Javornica na području Ogulina nepoznati je lopov ili više njih ukralo spomen obilježje NOB-a, a riječ je o brončanoj skulpturi žene s ranjenikom, veličine tri metra sa metar i pol, doznaje se u Karlovačkoj policijskoj upravi.

Policija je dojavu od građana dobila prije dva dana, no za sada se ne zna kad je točno ukradena skulptura koja se nalazila u šumovitom predjelu Drežnice. Na mjestu spomenika sada je samo betonski zid. Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić u izjavi za Hinu osudio je takav čin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostavio poruku VRATIO UKRADENE STARINE 'Donijeli su mi samo probleme' Slika nije dostupna Torbe, papuče, bicikli... Gužva u dvorištu bjelovarske policije: Državni proračun puniji za 9400 kuna

'Uništavanje spomenika koji obilježavaju stradanja u bilo kojem ratu nedopustivo je. Ovo posljednje ponovno uznemirava narod i takvi postupci kao da poništavaju sav trud državnih, regionalnih i lokalnih vlasti da se snažno ukaže na potrebu da svim žrtava treba odati poštovanje', kazao je Magdić. Za kradljivcem ili više njih se traga. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene