Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ljubomora motiv ubojstva u Poreču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubomora zbog izvanbračne veze svoje supruge motiv je zbog kojeg je porečki policajac Tomislav Bojanić (41) jučer oko 17 sati službenim pištoljem ubio Sašu Borotića (31), pomoćnog trenera rukometnog kluba "Poreč", u njegovu stanu u zgradi na adresi Kampar 13.

U pucnjavi je teško ozlijedio 24-godišnju susjedu M.P. iz Poreča te zatim metkom u glavu presudio sebi, izvijestila je danas policija o rezultatima istrage .

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Poreču - 2 Snažan vjetar i kiša FOTO/VIDEO Pogledajte timelapse nevremena koje je poharalo Poreč: "Sve je došlo u sekundi, počeli smo panično trčati prema autu" Slika nije dostupna Tijelo policajca ubojice pronađeno u moru

Izrazivši duboko žaljenje članovima obitelji žrtava, načelnik
istarske Policijske uprave Loris Kozlevac na današnjoj je izvanrednoj konferenciji za novinare ustvrdio kako porečki policajac nije nikada bio prijavljen za nasilje u obitelji ili za neko drugo nezakonito ponašanje.

Kako se danas čulo, u stanu Bojanićevih u Červar Portu jučer su se najprije fizički sukobili supružnici, pri čemu je policajac lakše ozlijedio suprugu te ju je prisilio da automobilom zajedno odu do Saše Borotića. Ona je, uplašena, nazvala policiju i izvijestila ju o naoružanu nasilnu suprugu, no kada je policija stigla u Borotićev stan, već je bilo kasno. Od pet hitaca koje je ispalio jedan je pogodio i susjedu koja se slučajno zatekla na stubištu.

Nakon ubojstva Bojanić si je oduzeo život pucnjem u glavu, a njegovo je tijelo pronađeno sinoć oko 21 sat u Červar Portu uz more. No policija još nije pronašla njegov pištolj.

Kozlevac je novinare izvijestio kako je Bojanić bio od 1990. do
2001., kad je kao neraspoređen policajac zaposlen u Porečkoj
policijskoj postaji, u službi u virovitičko-podravskoj Policijskoj
upravi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene