Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo krvavi ljubavni trokut

Ljubavnici pokušali ubiti supruga ručnom bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila i pritvorila 38-godišnju ženu i 35-godišnjeg muškarca, koje sumnjiči da su pokušali ubiti njezinog 36-godišnjeg supruga.

Neslužbeno se doznaje da su osumnjičenici ljubavnici. Pokušaj ubojstva 36-godišnjeg H.B. dogodio se u nedjelju, 7. prosinca, oko 22,10 sati u Koprivničkom Ivancu kod Koprivnice, kada je muškarac došao kući s posla, izašao iz automobila i krenuo prema dvorištu.

Pročitajte i ovo Juan Tejedor Baron Gnjusan čin 25-godišnjak ubio ljubavnika i zabetonirao ga u kadi: Prekrio je sve kavom, otkriveno zašto Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti

U tom trenutku odjeknula je jaka eksplozija, a H.B. je uslijed aktiviranja eksplozivne naprave odbačen nekoliko metara te je teško ozlijeđen. Prevezen je u koprivničku Opću bolnicu gdje je operiran, a kako se neslužbeno doznaje iz bolnice, ozlijeđene su mu obje noge.

FOTO Umro muškarac koji je sinoć ubio bivšu suprugu pa pucao u sebe

Kriminalističkom istragom policija je utvrdila da je osumnjičeni 35-godišnji muškarac, nakon dogovora s 38-godišnjakinjom, u namjeri da ubije njezinog supruga, iz dvorišta susjedne kuće aktivirao i na njega bacio ručnu bombu.

Zbog pokušaja teškog ubojstva, odnosno poticanja na teško ubojstvo, policija je protiv osumnjičenih podnijela kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu te su predani pritvorskom nadzorniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene