Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje u Puli

Rabijatna djevojka lažno se predstavljala kao policajka pa udarila (pravog) policajca nogom u trbuh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnja žena lažno se predstavljala kao policajka, opirala se uhićenju te pritom policajca udarila nogom u trbuh.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

U petak, 31. siječnja oko 22:30 ispred ugostiteljskog objekta u Vukovarskoj ulici 29-godišnjakinja je na naročito drzak način narušavala javni red, pri čemu je vikala na muškarca i vrijeđala ga raznim pogrdnim riječima, predstavljajući se kao policijska službenica.

Nakon dolaska policije djevojka je odbila dati na uvid osobnu iskaznicu te se nastavila lažno predstavljati kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s mjesta događaja.

Kako bi je spriječili u bijegu, policijski službenici uhvatili su je za ruke, a 29-godišnjakinja je tada jednog policijskog službenika udarila nogom u trbuh.

Prilikom uporabe sredstva prisile lakše su ozlijeđena dva policijska službenika i osumnjičena, koja je privedena u policijsku postaju.

Protiv nje se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, dok zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira policija protiv 29-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu, priopćila je PU istarska.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene