Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Digao' 650 kuna

Oprez: Lažni policajac mu naplatio kaznu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opatijska policija uhitila je 29-godišnjak s područja Huma na Sutli koji se lažno predstavljao kao policajac i od jednog mladića prevarom uzeo novac.

Lažnog policajca policija tereti da je tijekom kolovoza 'naplatio kaznu' 23-godišnjem Opatijcu kojega je rano ujutro zatekao kako spava na plaži. Predstavivši se kao policajac 29-godišnjak je svojoj 'žrtvi' protumačio da kršio javni red i mir i naplatio mu 650 kuna globe.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

>> Policajci uhvatili kolegu iz Čakovca u provali i krađi!

Ipak, 23-godišnjak je posumnjao da nešto nije u redu jer mu je lažni policajac u nekoliko navrata izbjegavao dati potvrdu o plaćenom prekršaju. Na kraju 29-godišnjak je otkriven i kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio kažnjivo djelo neovlaštenog obavljanja službene radnje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene