Obavijesti Video Pretražite Navigacija
65-godišnjak iz Slavonije

Kuhar seksualno napastvovao 16-godišnjakinju: 'Ponijelo me'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuhar sezonac iz Slavonije, koji trenutno radi u jednom restoranu na otoku Krku, završio je u zatvoru nakon što je 16-godišnju konobaricu, zaposlenu u istom restoranu, seksualno napastvovao.

Kuhar osumnjičen za bludne radnje, 65-godišnji F. J. iz Pitomače, smješten je u petak u riječki zatvor, pod sumnjom da je seksualno napastvovao 16-godišnju djevojku. Navodni incident dogodio se na izložbi na kojoj su oboje bili prisutni, piše Novi list.

Muškarac se tereti da je maloljetnu djevojku dirao po tijelu i po intimnijim područjima. On je sam priznao što je učinio. Rekao je kako ju je najprije samo zagrlio, a nakon toga ga je 'ponijelo'.

Kuhar je doveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni zatvor. Određena mu je i jamčevina u iznosu od 20 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Vladi Bralić, arhitekt, i Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV zahtjevan projekt Arhitekt o izgradnji novog krčkog mosta, otkrio i po čemu je postojeći poseban: "Bio je svjetski rekorder" Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene