Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kuhar sezonac iz Slavonije, koji trenutno radi u jednom restoranu na otoku Krku, završio je u zatvoru nakon što je 16-godišnju konobaricu, zaposlenu u istom restoranu, seksualno napastvovao.


Kuhar osumnjičen za bludne radnje, 65-godišnji F. J. iz Pitomače, smješten je u petak u riječki zatvor, pod sumnjom da je seksualno napastvovao 16-godišnju djevojku. Navodni incident dogodio se na izložbi na kojoj su oboje bili prisutni, piše Novi list.

Muškarac se tereti da je maloljetnu djevojku dirao po tijelu i po intimnijim područjima. On je sam priznao što je učinio. Rekao je kako ju je najprije samo zagrlio, a nakon toga ga je 'ponijelo'.

Kuhar je doveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni zatvor. Određena mu je i jamčevina u iznosu od 20 tisuća kuna.

Vezani članci Nespretna konobarica Nespretna konobarica objavila snimke svojih najvećih padova, svi se pitaju je li dobila otkaz Hotelski kompleks Haludovo već 19 godina propada (Foto: Dnevnik.hr) Nekad luksuzno odmaralište danas je turistička atrakcija jer je – ruglo: "Boli nas srce kad ovo vidimo"