Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica pronađen mrtav

Krvoproliće u Šibeniku i Vodicama šokiralo Hrvatsku: Šef PU šibensko-kninske otkrio kako je policija pronašla ubojicu

Stravično krvoproliće u kojem su brutalno ubijene četiri osobe, na području Vodica i Šibenika, šokiralo je u subotu u ranim poslijepodnevnim satima Hrvatsku. Nakon nekoliko sati potrage počinitelj je pronađen mrtav. O detaljima potrage i mogućim motivima krvoprolića više zna Ivica Kostanić, načelnik Policijske uprave šibensko-kninske.

''Radi se o velikoj tragediji, u jednom je danu izgubljeno pet ljudskih života. Mi smo na teren danas digli sve naše oprativne snage, sve rodove policije, a u akciji nam je pomogla i PU splitsko-dalmatinska'', rekao je Ivica Kostanić napomenuvši kako o puno detalja još uvijek ne može govoriti.

Zahvalio je građanima, koji su nakon apela policije dojavili gdje se nalazi vozilo kojim je bježao počinitelj. Automobil i mrtvo tijelo počinitelja pronađeni su dva kilometra od Vodica, na otvorenom prostoru.

Istaknuo je kako će istraga trajati još neko vrijeme, provest će se niz razgovora s osobama povezanima i s ubijenima i s ubojicom, kako bi se pokušali rasvijetliti svi mogući detalji strašnog čina, kao i potencijalni motivi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nezapamćen zločin Tko su žrtve krvoprolića na šibenskom području? Ubojica ih pozvao na sastanak pa ih likvidirao

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAGEDIJA KOD ŠIBENIKA Zastrašujući prizori: Ovako izgleda izrešetani automobil u kojem je život izgubio muškarac u Vodicama

''Jedino što zaista mogu potvrditi je da su ubojica i ubijene osobe bili u poslovnim odnosima, te da se ne radi o nikakvim pripadnicima kriminalnih miljea, već o ozbiljnim poslovnim ljudima'', istaknuo je načelnik Kostanić.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene