Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

U nedjelju, 30. prosinca, u tirolskom gradiću Schwaz sukobila su se dva hrvatska državljanina. Razlog je bio pikado, a jedan od njih zadobio je dubok ubod nožem.


Kad je policija oko 23:20 dobila poziv da je osoba ubodena nožem na ulazu u kafić, 41-godišnjeg Hrvata već je zbrinula hitna pomoć.

Vezani članci Policija traži Željka Melvana (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Preminuo muškarac koji je u Splitu izboden nožem. Policija traži osobu za koju se sumnja da je počinitelj ubojstva, jeste li ga vidjeli? U Splitu izboden muškarac (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) U splitskom parku izboden 53-godišnjak, policija traga za napadačem

Napadač je pobjegao pješice prema centru grada. Policija je doznala da su se tijekom večeri napadnuti i 62-godišnjak, također iz Hrvatske, svađali igrajući pikado. Na kraju su se na ulazu potukli, a stariji Hrvat izvukao je nož i ubo 41-godišnjaka u gornji dio tijela.

Policija ga je ubrzo pronašla. Isprva je negirao zločin, no kasnije je priznao svađu. Tijekom pretrage automobila ispod vozačeva sjedala pronađen je nož na sklapanje. Stariji je muškarac uhićen.

Žrtva napada pretrpjela je ubod dubok oko 10 centimetara na lijevoj strani tijela, prenosi CroExpress.