Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći blizu Malinske na otoku Krku rano popodne poginula je suvozačica na motociklu, izvjestio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave primorsko-goranske.


U prometnoj nesreći na državnoj cesti na otoku Krku kod Malinske smrtno stradala suvozačica na motociklu državljanka je Estonije stoji u izvješću PU primorsko-goranske.

Vezani članci 10. Bljak fest - 3 Jela za koja se osim apetita mora ponijeti i hrabrost: Posluživala su se bikova muda, iznutrice, puževi... Bura uništila fasadu Zdravstvene škole u Splitu - 4 Zbraja se šteta zbog olujnog vjetra: U Zagrebu više od 600 intervencija, u Opatiji palo stablo i ozlijedilo jednu osobu

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12 i 45 na državnoj cesti D102, u blizini kružnog toka kod mjesta Sv. Vid Miholjice pokraj Malinske na otoku Krku, na mjestu je poginula državljanka Estonije, suvozačica na motociklu koji je sudjelovao u nesreći.

Do nesreće je došlo kada je motocikl kojim je upravljao državljanin Estonije, krećući se krčkom magistralom od zapada prema istoku, nakon prolaska kružnog toka, udario u osobno vozilo 'Toyota' slovenskih registarskih oznaka, zaustavljeno u koloni vozila. Dok je vozač tek lakše ozlijeđen, suvozačica je od siline udarca pala s motocikla na suprotnu kolničku traku te je na nju naletilo teretno vozilo koje je naišlo iz suprotnog smjera.

Policija utvrđuje sve okolnosti teške prometne nesreće, a na mjesto događaja su, osim hitne pomoći, upućeni i istražni sudac te dežurni općinski državni odvjetnik, stoji u izvješću PU primorsko-goranske. (Hina)