Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krk: Pronađen ženski leš, sumnja se da je riječ o nestaloj Slovenki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo žene još neutvrđena identiteta pronađeno je jučer ujutro na predjelu Sokol, u uvali Velika draga, nedaleko od Baške na Krku, doznaje se danas od glasnogovornice Policijske uprave primorsko-goranske Mirjane Kulaš.

Tijelo je pronađeno na nepristupačnom području, oko 100 metara od mora, a pronašli su ga građani, koji su o tome izvijestili policiju.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

- Obdukcija tijela, koje je u visokom stupnju raspadanja, bit će
obavljena danas u riječkom Zavodu za sudsku medicinu, a policija poduzima sve mjere kako bi se utvrdio identitet preminule osobe, kazala je Kulaš.

Premda identitet mrtve žene nije službeno potvrđen, u nekim se
medijima nagađa da je riječ o Slovenki Ireni Mlakar iz Jesenica, koja je nestala u Stinici u kolovozu ove godine.

Ona je s prijateljicama ljetovala u Stinici, nedaleko od Senja. Nakon što se odvojila od prijateljica, posljednji im se put javila 13. kolovoza s Raba.

Prijateljice su njezin nestanak prijavile 17. kolovoza u Senju, pa je organizirana policijska potraga tijekom koje nestala slovenska državljanka nije pronađena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene