Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krim obrada za ubojstvo Tomičića još traje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka još provodi kriminalističku obradu nad Miroslavom Jelečom koji je jučer ubio Tvrtka Tomičića iz automatske puške ispred noćnog kluba u Zagrebu.

Miroslav Jeleč je uz kazneno djelo ubojstva osumnjičen i za više drugih kaznenih djela. Osumnjičen je i za dovođenje u opasnost života i imovine na štetu hrvatskog državljanina i drugih, razbojstvo nad hrvatskim državljaninom i kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti, rekla je danas na konferenciji za novinare glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićena banda Tvrtka Tomičića Slika nije dostupna Ubojici Tvrtka Tomičića određen jednomjesečan pritvor

Ne iznoseći identitet osumnjičenog, Ljuba je rekla da su nad njim pri privođenju uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Nakon završetka kriminalističke obrade osumnjičeni će biti prepraćen u Županijski sud u Zagrebu.

Tvrtko Tomičić, jedan od optuženika iz tzv. zločinačke organizacije, ubijen je jučer oko 3,45 sati s više hitaca iz automatske puške.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene