Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač lakše ozlijeđen

Krapina: S ceste sletio kamion pun svinjskog mesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona prebrzo je ušao u zavoj nakon čega mu se zanijela prikolica te je sletio s ceste i prevrnuo se.

Nesreća se dogodila na 7. kilometru državne ceste u mjestu Donji Macelj, općina Đurmanec, oko 7:40 sati. 'Vozač kamiona s prikolicom kretao se iz smjera graničnog prijelaza Macelj u smjeru Krapine. Nije prilagodio brzinu zbog čega mu se u lijevom zavoju zanijela prikolica te je došlo do slijetanja i prevrtanja teretnog vozila', rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo HDZ-ov kamion - 2 PARLAMENTARNI IZBORI VIDEO Pogledajte HDZ-ov kamion za kampanju: "Jako zgodno" Slika nije dostupna olujni udari VIDEO/FOTO Bura prevrnula kamion na mostu, obustavljen promet: "Vozač je išao na most iako je bio zatvoren za teretna vozila"

>> Našice: Traktorist poginuo u slijetanju s ceste

Kamion je prevozio svježe svinjsko meso, a nakon nesreće je iscurila i manja količina goriva. 'Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede te je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zabok pušten', dodao je Lončar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene