Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzimali robu iz skladišta

Krali robu i prodavali je, zaradili 750 000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 47-godišnjih Zadrana, osumnjičenih da su iz skladišta jednog trgovačkog društva u Zadru ukrali raznu robu i prodavali je za svoj račun, čime su pričinili materijalnu štetu od ukupno 750.000 kuna.

Dvojica 47-godišnjaka osumnjičeni su da su robu iz skladišta trgovačkog društva u Zrmanjskoj ulici u Zadru, u kojem je jedan od njih radio kao skladištar, krali u više navrata tijekom 2010. i 2011. godine.

Da bi prikrili tako nastali manjak u tri navrata skladištar je policiji lažno prijavljivao provale u skladište. Na ovaj način oštećenom trgovačkom društvu pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 750.000 kuna. Provedenim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kaznena djela pronevjere i lažnog prijavljivanja te je protiv njih podnesena kaznena prijava, navodi PU zadarska. (HIna)

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene